Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Guestbookiin eli vieraskirjaan voi jättää niin käden- kuin jalanjälkensä. Halutessasi voit jättää palautetta sivuista ja sen sisällöstä lyhyesti tai kattavan arvostelun muodossa. Niin risut ja ruusut ovat tervetulleita, kunhan sanansa osaa ilmaista asiallisesti. Linkinvaihtopyyntöjä, kysymyksiä siitä jos tuostakin ja arkipäiväisiä tervehdyksiä voi myös jättää, mutta mainokset pyytäisin jättämään välistä.

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

05.12.2018 10:21
Joulukuun linkkarikirje

Hejsan och trevligt december!

Ei, en aio kirjoittaa tätä linkkarikirjettä ruotsiksi, taidot loppuu kesken. Mutta hei, jälleen on aika linkkarikirjeelle, tällä kertaa saatte sen kuun alussa eikä keskivaiheilla! Uusia linkkareita on tullut sen verran paljon, että kaikki eivät ole edes vielä päässeet nauttimaan minun joka kuukauden linkkarikirjeistä! Mistähän sitä tällä kertaa aloittaisi?

Ensimmäiseksi meitsin täytyy varmaankin pyytää anteeksi, että en ole käynyt teidän linkkareiden sivuilla morottamassa tai lukenut sisältöä tai muutenkaan pitänyt pahemmin yhteyttä. Lupasin edellisessä linkkarikirjeessä tulla heti kun kerkeän, mutta toistaiseksi AMK ja Isengard on pitänyt mut sen verran kiireisenä, että ei puhettakaan kerkeämisestä olemaan sosiaalinen. Mutta vielä koittaa päivä, kun tulen aktiivisemmin häiriköimään!

Isengardin kuulumiset. Vaihdoin navigaatiosta linkkien nimet ja lisäsin tekstien sekaan kuvia vähän elävöittämään sivuja, joten tulkaa ihmeessä selaamaan sivuja (TIETOKONEELLA!!!) ja katsomaan miltä siellä nyt näyttää. Vähän enemmän teemaan sopiva, maybe. Keskeneräisiä kirjoja ovat tällä hetkellä ne samat kolme vanhaa, Ladonin puutarha, Metsän tytär ja Oletko lukinnut oven? sekä kaksi uutta fanfictionin tapaista, Areen tytär ja Rosalind Bates. Toinen on Percy Jackson -sarjaan perustuva ja toinen on Harry Potter -sarjaan perustuva. Areen tyttärestä on tullut prologi ja 1. luku, Rosalind Batesistä ei yhtään. Ladonin puutarha sai 18.11. uuden luvun (5. luku) jonka kirjoitti Ferii. Minun tehtäväni tällä hetkellä on kirjoittaa 6. luku ja se eteneekin kohtalaisesti eteenpäin. Myös Metsän tytärtä olen pyrkinyt kirjoittamaan eteenpäin, hitaasti mutta varmasti. OLO? on ollut pienellä tauolla, sitä en ole työstänyt ollenkaan, mutta kyllä siihenkin uusi luku tulee kun vain suinkin saan sen kirjoitetuksi (ja löydän ne vihot missä on mun muistiinpanot…) Työstän myös uutta novellia, se on jouluaiheinen novelli näin joulukuun kunniaksi ja yritän saada sen valmiiksi mahd. pian että saadaan se sitten julkaistuksi Iseniin! Blogissa oli hiljaista pari viikkoa, mutta nyt olen taas yrittänyt postata sinne jotain tekstin tapaista. Tervetuloa tutustumaan sisältöön kun aikaa liikenee! ;)

Mitäpäs mulle? Väsymys meinaa iskeä kun AMK painaa päälle, mutta toistaiseksi olen suhteellisen hyvin enemmän tai vähemmän kunnialla selvinnyt kaikista tehtävistä deadlinejen rajoissa. Nyt kun kirjoitan tätä olen luennolla ja quite frankly ihmettelen, että olen edelleen (enemmän tai vähemmän) kartalla tästä koulusta kun revin ajan Isenin päivittämiseen luennoilta. Hupsista keikkaa! Lääkitys on ok, koulu vain saa olon väsyneeksi, mutta kyllä mä pärjään. Lähden joululomalla Lappiin kahdeksi viikoksi ja tulen loppiaisena takaisin. Tammikuussa on (taas) uusi tatuointiaika, korjautan vanhoja tautointeja ja tatuoin vasemman käden sormet! Ja sitten tammikuun loppupuolella lähden Tukholmaan laivalla, juodaan kaksi päivää laivalla ja sitten käydään siinä välissä Tukholmassa pyörimässä (joko humalassa tai laskuhumalassa tai krapulassa) ja morjestamassa mun Ruotsissa asuvaa kaveria. Toivottavasti ei myöhästytä laivasta, se oliskin kivaa (ja ihan mun tuuria). Siinä mun tulevaisuuden suunnitelmat pari kuukautta eteenpäin. Paljon rahanmenoa tiedossa, onneksi opiskelijat on tunnetusti rikkaita ku mitkä!

Nyt mun on pakko lopetella tämä linkkarikirje, tää luento muuttu just todella mielenkiintoiseksi (rakastuin meidän vierailevaan luennoijaan) joten pistän nyt kaiken keskittymiseni häneen! Mukavaa joulun odotusta, palaillaan taas!

Farewell, Lakritsipiippu

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

01.11.2018 13:34
Hejsan! Ajattelin tulla ilmoittamaan, että otan taas linkinvaihtolaisia... ;) Joten, kävisikö linkinvaihto? :DD

Vastaus:

Ooo mahtavaa! Linkinvaihto käy erittäin hyvin. ;)

Nimi: Lilt
Kotisivut: http://flawocean.suntuubi.com/

23.10.2018 13:59
Aaahh ihana ulkka ja en ees tajunnu et sullakin on täällä blogi jee :D mutta linkkareita ollaan nyt!

Vastaus:

Kiitos ja jee! :'D

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

21.10.2018 00:56
Kivan näköiset sivut täällä, miten en ole ennen törmännyt c: Gianna Nox on kylläkin tuttu nimi, lienenkö sitten nähnyt sen jonkin Tylypahkan oppilaslistalla. Potter -teema kiinnostaa aina, täytyy varmaan palata paremmalla ajalla tutustumaan tarinaan :D joka tapauksessa, linkinvaihtoa Horizonin kanssa? (vastausta meillekin päin koska unohdan muuten 97,5% varmuudella as usual)

Vastaus:

Kiitos! Gianna kirjoitan eräässä virtuaalisessa Tylypahkassa, nimi voi olla tuttu paikan oppilaslistalta. :> Linkinvaihto käy ja tervetuloa tutustumaan Giannan tarinaan myöhemmin. :)

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/user/?cat=8&lang=fi&id=21&p=0#makecomment/

20.10.2018 09:32
Tulin tänne ilmoittaan, että tägäsin sut vastaamaan 42 kysymykseen, jos vaan haluat ja jaksat :) Kysymykset ja minun vastaukset löytyy toivottavasti tuosta linkin kautta tai jos se ei toimi niin I Wonderlandin blogista kuitenkin.

Vastaus:

Oo! Teen sen ehdottomasti, kunhan tässä jonain päivänä on tarpeeksi aikaa syventyä pidemmäksi aikaa blogin puolelle. :D Tulen myös lukaisemaan sinun vastauksesi paremmalla ajalla!

Nimi: Valeria
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

18.10.2018 00:53
Ainiin, spämmin nyt mutta se unohtu sanoa että mulla oli Evermore ystävyyssivuksi listattuna vielä aika pitkään, ennen kuin sitten joskus siivosin tota listaa :'D Oi muistoja <3

Vastaus:

Saa tänne spämmiä vähän! Niin muistelinkin, että se oli tosi pitkään siellä, vaikka sivu ei ollut varmaan puoliakaan siitä ajasta enää toiminnassa. :'D Muistot on parhaita ♥

Nimi: Valeria
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

18.10.2018 00:52
Hah terve tännekin! :D En nyt laita sen pidempää viestiä kun olisi hyvä olla kohta nukkumassa, mutta ulkka on tosiaan upea ja linkinvaihto käy hyvin! Tuun takasin paremman ajan kanssa, ja kiva päästä lukee Giannan tarinaakin kaikki luvut kerralla! ;)

Vastaus:

Kiitos ja lisäilen Footprintsin linkkareihin. :) Mun pitäisi vähän korjailla ja lukaista niitä lukuja itsekin jossain vaiheessa läpi, ehkä viikonloppuna ehtisi, jos motivaatiota on. :D

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

17.10.2018 21:10
Heippa linkinvaihtaja!

Notkelma on nyt kunnolla alkanut heräillä pitkästä horroksestaan, ja oonkin saanut kahteen tarinaan (Thomas sekä Maailman valtiaat) prologit julkaistua! Inspiraatio on ollut hukassa vähemmän ja enemmän, joten tekstit ovat mitä ovat, mutta olkoot! Kommentteja saa tulla jättämään vieraskirjaan, kuuntelen kyllä jos teillä on mainittavaa tai moitittavaa, ihan millaisia ajatuksia tahansa.

Mun oma elämä on lähtenyt ylämäkeä ylöspäin, sain puolentoista vuoden pitkän hakemisen jälkeen vihdoinkin töitä, palkka on älyttömän hyvä ja mulla on kivat koiratyökaverit! :) Oon viime aikoina käynyt paljon valokuvaamassa ja nähnyt kavereita, joten elämässä kaikki hyvin!

Seuraavaksi suunnitelmissa kissavahtikeikka, kahden tatuoinnin otto ja Thomas-tarinan kirjoittelua. Ja töitä, tietty. Ja viikonloppuna halloween juttuja siskon kanssa.

Mahtavaa syksyä, vielä kun saamme siitä nauttia! On ehdottomasti paras vuodenaika, upeine ruskanväreineen ja sumuisine aamuineen! <3

- Tiuhti

Vastaus:

Samaistun pitkään horrokseen Bulletproofin kanssa, mutta kyllä siitä täälläpäin myös aletaan pikkuhiljaa nousta. Täytyy tulla lukaisemaan kumpaisenkin prologi hyvässä välissä! Onnea vielä kerran töiden saamisesta! Pitäisi itsekin aktivoitua kameran kanssa ja lähteä tuonne ulos kuvailemaan utuisia syissäitä. :) Tatuointikuume on itsellä ollut paha jo monta vuotta, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi hankkia sitä ensimmäistäkään - rahansäästö alkakakoon. :'D

Syksy on kyllä mahtava ja varsinkin ruska-aika väreineen! Halloween on myös meikäläisen lempijuhla, sitä innolla tässä viimeiset päivät odotellessa. :)

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

17.10.2018 16:38
Linkinvaihto käy hyvin ja lisäänkin Bulletproofin linkin pian!

Vastaus:

Lisäilen I Wonderlandin! :)

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

16.10.2018 23:19
(heti perään linkinvaihtokirjettä, ehdit just sopivasti mukaan! :D)

hei linkinvaihtaja! päätin olla reipas ja tulla kertomaan kuulumisia, vaikka paljoa juoruttavaa en oikeen ookaan keksinyt.

aloitin tosiaan syyskuussa kirjottamaan vähän laajemmin blogia, ja se on lähtenyt ihan kivasti käyntiin, vaikka haenkin vielä aiheita postauksiin, ja opettelen kirjoittamaan tollasta "henkilökohtasempaa" tekstiä. sanotaan, että se toimii mulle sellasena kanavasysteeminä, jonne saan purettua kaikkea mitä tekee mieli kertoa! ja tykkään kirjottaa niitä näitä.

liian henk.kohtaseksi en tässä kirjeessä mene, mut jos kiinnostaa kuulla mun elämästä niin suosittelen blogin tarkkailua viikoittain! kirjottelen muutamia kertoja viikossa – miten ikinä ehdinkään.

suurin uutinen mulla on se, että oon aloittanut kirjottamaan jotain! kyseessä on englanninkielinen novelli, josta lisää mun uusimmassa blogipostauksessa (16.10.2018). writer's blockia kärsineenä on vaikea sanoa mitään tuotoksen laadusta, mutta mainittakoon, että mä yritän. ja jos jotain tältä elämältä oon oppinut, niin sen, että yrittänyttä ei laiteta x)

ihanaa syksyn jatkoa (ja spookya halloweenia!)
ensi kertaan,
bam

Vastaus:

Loistava ajoitus siis! :'D Itse aloitin myös blogin kirjoittamisen syyskuun puolella, mutta se vaatii vielä vähän totuttelua. Ideoita on, mutta aina kun alan kirjoittamaan niin kaikki katoaa päästä. No, ehkä se rento ajatuksenvirta siellä puolella kulkee aina välillä edes. :) Täytyypi tulla blogia lukaisemaan ja novellia jäädä tarkkaillen odottamaan mielenkiinnolla! (Halloweenia odotellessa!)

©2018 Bulletproof ▲ - suntuubi.com