Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Bulletproof tai suomen kielellä luodinkestävä on 26. marraskuuta vuonna 2015 perustettu sivusto, jonka tehtävä ei ole personalia ja tarinasivustoa kummempi. Ylläpidon puolella näytön ja näppäimistön äärellä istuu minä, Helena. Suntuubissa olen pyörinyt jo useamman vuoden ajan erilaisilla nimimerkeillä eikä Bulletproofkaan ole sen enempää ensimmäinen tarinasivuni kuin Helena ensimmäinen käyttämäni nimimerkki.

Historiasta ei sen enempää tällä kertaa, päästän sinut nyt jatkamaan matkaasi. Halutessasi voit tutkia sivuston nurkkia ja suunnata sen jälkeen vielä vieraskirjan puolelle jättämään niin käden- kuin jalanjälkesi. Sivustolta löytyy tällä hetkellä ylläpidon esittelyn lisäksi kirjoitusohjelman puolella tuotettuja tarinoita, roolipelihahmojen esittelyitä ja blogi, jonne kirjoittelen erilaisia ajatusvirtojani.

paivitykset

sivut päivitetty viimeksi 24.3.2019

14.3.2019 Ulkoasu muuttui hieman erilaiseksi, koska en ollut täysin tyytyväinen ensimmäiseen versioon. Nykyisestä suurin kiitos menee Trithanille! Sivujen sisältöön ja sen asetteluun tulee vielä muutoksia, kunhan kerkiän muokkailemaan tekstejä ja sommittelua.

linkinvaihto

Tylypahka Paperiviilto Perhosefekt
Notkelma I Wonderland Footprints
Horizon Ocean of Flaws Isengard
Surkuhupaisa Camp Half-Blood Valtakunta

tekijänoikeudet  ©©©  tekijänoikeudet

©2019 ʙᴜʟʟᴇᴛᴘʀᴏᴏғ - suntuubi.com